Martin og Norge klarte ikke kvalifisere seg direkte OL i Beijing 2022

Martin Skolbekken (bildet) fra Skogbygda er med på det norske landslaget som kjemper om OL-plass

Tsjekkia – Norge 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Det ble som forventet tett og jevnt da Norge og Tsjekkia braket fredag kveld sammen om 5. og 6.plassen i årets VM i paraishockey i Ostrava. Vinneren av matchen tar ikke bare femteplassen, men viktigst av alt, de er klare for OL i Beijing 2022.

Etter en målløs første periode tok Tsjekkia ledelsen et godt stykke ut i midtperioden. Heldigvis gikk det ikke mange minuttene før Audun Bakke utlignet til 1-1, men et par minutter før omgangens slutt tok vertene på nytt ledelsen i matchen.

I pausen til den tredje og siste perioden ble nordmennene enige om å gå hardt ut, skyte mer på mål, og ta ut det siste som er igjen i kroppene. De startet også veldig bra, men så slo Tsjekkia tilbake og kom til et par feite målsjanser. Norge kjempet som løver, men klarte ikke sette inn det viktige andre målet som ville gitt forlenging. Nærmest scoring var de i sluttsekundene, men i dag manglet de den lille flaksen som man må ha. Dermed må Norge ta til takke med 6.plass. Bygdas representant, Martin Skolbekken, la ned en meget god innsats og vil garantert bli en viktig brikke for Norge i årene som kommer.