Matilde Wenger debuterte for Norge

Matilde Wenger sitter nede til venstre med drakt nr 13

Fjellfoten-jenta Matilde Wenger fikk med drakt nr 13 tirsdag sin debut med det norske flagget på brystet.16-åringen kom inn i det 79. minutt på stillingen 2-0 til Finland. Helt på tampen fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 3-0. I dag var det dags for den andre landskampen mellom lagene og denne gangen fikk den tidligere FUVO-spilleren tillit fra start som høyre back. Hun spilte 71 minutter i kampen som endte uavgjort. Finland tok ledelsen etter en halvtime, men 57 minutter ut i kampen utlignet Ingrid Linnea Terjesen Haugen til 1-1, som også ble sluttresultatet.