Mattis Sjøli beste nesbu med 69. og 80.plass på Beitostølen

Mattis Sjølie fra Halmsås & Omegn

Tre debutanter fikk prøve seg på Beitostølen

Lørdag var det duket for 15 km klassisk på Beitostølen. Nes Ski stilte med tre debutanter som alle sammen reiste for å kjenne på nivået og ikke minst få kjempe med de beste. Etter to øvelser så reiste de fra Beitostølen med visshet om at det er et høyt nivå og at en må være tålmodig.

Hans Christian Holund vant løpet foran Emil Iversen og overraskelsen Håvard Moseby. Beste lokale utover ble Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn med 69.plass. Han var 3 minutter og 28 sekunder bak vinneren. Bak han så kom det tre nesbuer fra Nes Ski rett etter hverandre. Filip Holt Glittenberg endte på 114.plass, som igjen hadde seks sekunder bedre tid enn Ådne Gigernes på 115. plass og ti sekunder til gode på Sondre B. Pedersen på 117.plass. Femte mann var Pillip Drivenes. Han endte på 136.plass av 162 utøvere som startet løpet.

Søndag var det duket for 15 km fristil og igjen var Mattis Sjøli beste lokale med 80.plass. Han var 2 minutter og 56 sekunder bak Harald Østberg Amundsen, som vant løpet foran Sjur Røthe og Emil Iversen. Nest beste nesbu ble Sondre B Pedersen med 99.plass. Han endte 3 minutter og 36 sekunder bak Østberg Amundsen.  Pillip Drivenes og Ådne Gigernes brøyt løpet. 140 løpere fullførte løpet.