Mattis Sjøli opp 18 plasser fra i går.

Gikk inn til en oppløftende 43.plass

Mattis Sjøli sesongdebuterte lørdag med 61.plass på 15 km fri på Lillehammer. I mål var han 3 minutter og 27 sekunder bak Harald Østberg Amundsen, som vant løpet. Søndag gikk det enda bedre for utøveren fra Halmsås og Omegn Skilag

26-åringen fra Skogbygda brukte 38.09,70 på dagens 15 km klassisk, noe som holdt til en sterk og oppløftende 43.plass i et meget sterkt felt. Det viser at formen er i anmarsj etter å ha slitt med sykdom i sesongoppkjøringen. Opp til vinner Paal Golberg var det kun 1 minutt og 52 sekunder. Sjur Røthe tok andreplassen foran Martin Løwstrøm Nyenget. 80 løpere fullførte løpet.