Menn 2 R&Å basket slo serietoeren

Menn 2 Kongsvinger Wolves – R&Å 73-79 (14-23, 17-14, 16-21, 26-21)

For en drøy måned siden tapte R&Å knepent hjemme for serietoer Kongsvinger Wolves. Og selv om Kongsvinger var hjemmelag, så gikk også denne kampen i Neshallen.

Normalt sett skulle Kongsvinger vært klare favoritter, men den jevne kampen sist gjorde sitt til at R&Å-gutta gikk til kampen med stor tro på poeng.

R&Å ledet hele kampen igjen, men Kongsvinger var flere ganger veldig nærme

Laget fikk en god start på matchen og vokste på seg selvtillit utover i første periode. Anført av en poengkåt Marius Karlonas kjørte de over Kongsvinger Wolves og kunne gå til pause etter første periode med 14-23 ledelse. Dessverre var ikke R&Å helt påskrudd i starten av andre periode og Kongsvinger knep innpå, og var som nærmest to poeng bak. Da våknet R&Å til live igjen og klarte å dra litt i fra før lagene gikk inn i tredje periode.

En god start på perioden gjorde sitt til at man raskt var oppe i en ledelse på tolv poeng. Spillet bølget litt frem og tilbake, men R&Å hadde hele tiden ca ti poeng å gå på. Før den siste perioden stod det 47-58 på måltavla. Lagene scoret jevnt med poeng, men mot slutten nærmet Kongsvinger seg med stormskritt. Rett før slutt skilte det kun fire poeng, men toppscorer Marius Karlonas satte inn en to poenger og fastsatte med det sluttresultatet til 73-79 til R&Å.

Seieren betyr at R&Å klatret opp fra sjette til femte plass på tabellen

R&Å stilte med følgende lag: Kestas Stankevicius, Zydrunas Antanaitis (8), Klaidas Bicka (17), Dainius Medeisis, Donatas Raisitis, Michal Kazimierz Knasiak, Robertas Raisutis (13), Marius Karlonas (31), Virginijus Kukanauskas (1), Deivydas Stankevicius (9) og Tomas Sukus