Microgymen på Funnefoss starter med et åpningstilbud på kr 79,- pr time

Som vi nevnte i tirsdagens artikkel så skal vi nå informere litt om hva som er inne i den 23 kvadratmeter store Microgymmen ved Funnefoss.

 Åpningstilbud på kr 79 kr pr time

Microgym opererer med et medlemskap hvor kunden Pay-as- you- og-løsning hvor du kun betaler for de timene du faktisk trener. Firmaet sier til Nesfotballen at de satser på åpning i jula, med offisiell åpning rett over nyttår. Pga de nye korona-restriksjonene så har de satt prisen til 79 kr pr time som et åpningstilbud. Det vil kun være mulighet til å reserve hele gymmen til seg selv frem til restriksjonene oppheves igjen. Etter det vil det være mulig å booke 3 personer samtidig til en lavere pris pr person.

Opptil 3 personer kan trene samtidig

Microgymmen på Funnefoss er rigget for opptil 3 personer kan trene samtidig. Den inneholder 2 rack til øvelser som benkpress, knebpy etc. En standard olympisk vektstang samt en teknikkstang er kjøpt inn, samt mer enn nok vektskiver. Vi har også fått utviklet spesielt til små treningssentre et cable cross over system med integrert modul for nedtrekk og sittende roing.

Det er prototypen til denne vi nå har installert i Microgymmen på Funnefoss, og skal gi oss svar på eventuelle behov for endringer vi må gjøre for neste versjon.

Mye utstyr og mange muligheter på en listen plass

Hånd-manualer fra 1-25 kg og kettle-bells er på plass, samt en justerbar benk. På cardio har man tilgjengelig tredemølle, romaskin og en spinningssykkel. Her har de valgt å gå for brukervennlighet og enkle brukersnitt fremfor masse ulike funksjoner som ofte ikke blir brukt uansett. De ser også på mulighetene for å kjøpe inn noen strikker og slynge, men her må de vente på tilbakemeldinger fra bukerne om detter er noe de savner.

Det er Casall Pro som står for utviklingen av denne og de er også leverandør av alt treningsutstyr.

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg