Mjølner – FUVO 1-1

NTL. Mjølner mot FUVO

FUVO-trener Jonny Hanssen var tilbake på gamle traker da han søndag tok turen til Narvik og møte med et Mjølner lag i godt slag. Sist gang lagene møttes på Opakermoen vant FUVO 4-1 etter blant annet tre mål av Mads Rismoen. Mjølner stod med tre strake seiere før møte med nesbuene, som på sin side stod med en seier og to tap på sine tre siste matcher. Jonny Hansen sine gutter liker seg ganske god i Nord-Norge og årets to seire på bortebane har kommet mot henholdsvis Harstad og Fløya.

FUVO måtte klare seg uten Fredrik Nilsen ,Petter Rønningen, Fredrik Lillebekk og Baktiar Rzaev pga skader og sykdom, mens Kristoffer Bugge fikk sitt fjerde gule kort sist og må stå over.

Mads Rismoen med sitt 10. seriemål for sesongen

Det var jevnt spillemessig det første 25 minuttene uten at noen av lagene klarte å ta skikkelig tak i matchen. Ingen store målsjanser ble produsert før FUVO fikk frispark 18 meter fra mål etter 32 minutter. Et såkalt Hopen-hold. Sognødlingen smelte i vei et godt skudd, men dessverre for han og FUVO stod tverrliggeren i veien. Med frisparket så åpnet kampen seg også litt mer. Kun to minutter senere så stod en FUVO-spiller på streken og headet ut en corner. Nesbuene satte inn en superrask overgang som endte hos Mads Rismoen, som rundet keeper og satte inn kampens første mål. Mot Slutten av omgangen trøkket Mjølner litt på, men kom ikke nærmere enn et skudd i nettveggen.

FUVO startet andre omgangen meget bra og kunne med litt hell tatt doblet ledelsen. Etter hvert som kampen steg frem tok Mjølner mer og mer over. Etter 74 minutter pekte dommeren på straffemerket etter en tvilsom avgjørelse sett fra vår posisjon.Straffen satte Nikita Kalinins sikkert i mål. Mot slutten av kampen hang FUVO-gutta skikkelig i tauene og i det 88 minutt vartet Andre Thomsen opp med en fantastisk redning da en FUVO-spiller avklarte i beina på en motspiller. Ballen var i ferd med å havne i en bue over Thomsen, men på mirakuløst måte fikk han vippet ballen over tverrliggeren. Fem minutter på overtid kom hjemmelaget på en overgang som endte med et innlegg som sneik seg forbi flere Mjølner-spillere før den trillet noen cm på yttersiden av stolen.

En nervepirrende avslutning i et meget surt høstvær endte 1-1, noe FUVO kan seg godt fornøyde med. FUVO klatret til 7.plass med 24 poeng.

0-1 34 min Mads Rismoen

1-1 74 min str Nikita Kalinins

Tabellen for NTL avd 6 finner du her

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Nicklas Brenna Karlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Simen Høglien. Benken, Marcus Ellevold og Thomas Brekken