Mjøndalen 2 – FUVO 2-0

Før den 26. og siste serierunden lå FUVO på 7.plass med 37 poeng, noe som er poengrekord siden omleggingen av seriesystemet i 2016. Jonny Hanssen sine gutter kunne ikke dette lenger ned på tabellen, men hvis resultatene gikk deres vei så kunne de gå forbi Mjølner og dermed ta 6.plassen, som gir direkteplass til 1.ordinære runde i NM.

1.omg

Mjøndalen hadde mye ball, men det var FUVO som var nærmest scoring med heading av Stian Westerheim etter 16 min og en enda større sjanse etter 24 minutter da Mjøndalen-keeperen rotet det til . Simen Høglien fikk ballen og kunne med enda større kvalitet satt ballen i det.  tomme målet.

I stedet for  scoring til FUVO, tok i stedet Mjøndalen ledelsen 1-0 med et skudd fra en umarkert stopper som fikk skyte upresset fra 20 meter.

Rett etter scoringen var FUVO cm fra å utligne etter flipperspill inne i Mjøndalen boksen.  To minutter  før pause økte hjemmelaget til 2-0. Et innlegg ble satt i mål av en uheldig FUVO-spiller.

2.omg

FUVO produserte den ene store målsjansen etter den andre, men dette var dagen da ballen ikke ville inn i nettmaskene. FUVO-keeper Petter Rønningen vartet også opp med et par kvalifiserte redninger, men alt i alt skapte nesbuene nok sjanser til å ta poeng.

Dessverre for Jonny Hanssen & Co så ebbet kampen ut med 2-0 til Mjøndalen 2

Tapet gjorde sitt til at FUVO forble på 7 plass med 37 poeng.

FUVO stilte med følgende lag. Petter Rønningen, Heine Risvik Paulsen, Marcus Ellevold, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Tobias Solem Karlsen, Noah Veiby, Simen Høglien, Oliver Nøvik, Kristoffer Bugge og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere:Thomas Brekken,Torjus Murud Heiberg Fredrik Lillebekk og Nicklas Brenna Karlsen

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen.