Morsomt lokaloppgjør mellom FUVO og R&Å

Det ble et jevnt, spennende, målrikt og morsomt oppgjør da «erkerivalene» FUVO og R&Å tirsdag møttes til kamp i klassen gutter 8 år. Gjestene fra den andre siden av Glomma hadde tatt den «lange» turen over elva for å spille årets siste kamp på det nye kunstgresset på Opakermoen.

8-åringene fra Årnes var ikke snauere enn at de tok ledelsen 3-0 før FUVO fikk sin velfortjente redusering før pause. Etter sidebytte slo hjemmelaget kraftig tilbake og etter ti minutter spill stod det 3-3, og begge lag øynet håp om seier.

Det varte i ca 30 sekunder. For mens FUVO gutta var mest opptatt med å feire at de hadde scoret tre mål, tok R&Å ledelsen igjen. De fortsatte å score og ga seg ikke før det stod 3-6, men da satte FUVO-spillerne på turboen og scoret to mål. Dermed stod det 5-6 og spenningen var til å ta å føle på. Begge lagene kunne scoret flere mål, men kampen ebbet ut med en knepen ettmålsseier til de blåkledde fra Årnes.

Det var en morsom kamp som vippet frem og tilbake og ikke minst var det gøy å observere et publikum som «ertet» hverandre opp med å heie høyere og høyre på hvert sitt lag.