Morsomt og spennende lokaloppgjør mellom Fenstad FK og Hvam Jenter 12 år

Kamprapport fra kampen mellom J12 Fenstad FK 7’er – Hvam.

Fenstad J12 tok imot Hvam på Fenstad Stadion tirsdag 22. juni. Dette var den første og eneste kampen for Fenstad-jentene denne vårsesongen. Kampen startet med friske bein fra begge lag, og litt ut i 1. omgang var en Fenstad uheldig og handset foran mål. Dommeren pekte klart og tydelig på straffemerket. Hvam satte ballen elegant i mål og tok ledelsen 0-1. Ikke lenge etter utlignet Fenstad til 1-1.Det var mye bra spill og sjanser fra begge lag. Et skudd fra Hvam ble forsøkt stoppet av Fenstad, noe som ga en retningsforandring og ball i eget nett. Hvam tok med det målet tilbake ledelsen i kampen, men like etterpå utlignet Fenstad til 2-2.

Andre omgang starte med selvmål fra Hvam, dermed var Fenstad for første gang i kampen i ledelsen. Nå var det fart i Fenstad-jentene og lysten på seier var stor. De økte til 4-2, men Hvam ga seg ikke og reduserte til 4-3. Fenstad jentene så slitne ut og Hvam fortsatte å presse for utligning. Til sist klarte de å sette inn 4-4. Det var kjemping fra begge lag om å sette et siste mål, men flere mål ble det ikke og kampen endte 4-4 i en spennende og nervepirrende kamp på Fenstad Stadion