Motgangen fortsetter for Hvam

Fredrik Olsen sendte Hvam i ledelsen fra straffemerket. Dessverre slo Fet tilbake og vant kampen 1-4

5.divisjon Hvam mot Fet  1-4 (1-1)

Hvam spiller jevnt med de fleste, men klarer ikke bikke jevne kamper til deres fordel. Det samme gjentok seg i tirsdagens hjemmekamp mot Fet. Laget holdt godt følge med Fet til et godt stykke ut i andre omgang. Det startet også veldig bra for gutta fra Neskollen etter at dommeren blåste for straffespark midtveis i første omgangen. Fredrik Olsen steg frem og satte straffesparket i mål. 1-0 til Hvam holdt ledelsen helt til det under ett minutt igjen av første omgangen, da utlignet Fet til 1-1.

Bikket feil vei igjen…….

Det kokte litt hos Hvam-spillerne i starten av andre omgangen og dommeren måtte ut med tre gule kort i løpet av de ti første minuttene. 65 minutter ut i matchen tok gjestene ledelsen etter at også de hadde fått et straffespark. Hvam jaget utligning, men ”som vanlig” klarte de ikke bikke en jevn kamp i deres fordel. I stedet scoret den tidligere FUVO-treneren Martin Wiker inn to mål helt på tampen og fastsatte med det sluttresultatet til 1-4 til Fet.

Men med kun to seire siden 14.juni 23 (27 kamper) så ser det ikke lyst ut med tanke på spill i 5.divisjon også i 2025. Men det er kanskje også like greit. ….. Neste mulighet for tre poeng for Hvam er 3.september, borte mot Skedsmo 2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Riskvik Paulsen, Even Dahl, Anders Norum, Simen Holter, Nils Stubergh, Gøran Haga, Simen Lirio, Heine Risvik Paulsen, Martin Holter, Thomas Wiksaas og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere; Ole Fredrik Johnsrud Holter, Emil Dean Dunham og Stian Bøsterud