Nes IBK var nære på å ta poeng fra serietoeren.

Nes IBK var kjempeform med fem strake seiere før de for en uke siden møtte serietoer OSI til kamp i Neshallen.  Hjemmelaget fikk en knallstart på kampen og ledet 1-0 etter første periode. Severin Skjæret scoret vertenes mål på pasning fra Sondre Dyre. Dessverre raknet det litt for Nes IBK i midtperioden som OSI vant 0-3. Tre minutter ut i den siste perioden ga Severin Skjæret nytt liv til Nes IBK da han reduserte til 2-3, men i stedet for utligning, fastsatte OSI sluttresultatet til 2-4, med sju minutter igjen å spille.

Lørdag 9.mars var det duket for nok en toppkamp. Denne gangen bortekamp mot den suverene serielederen. Drøbak/Frogn har bøttet inn mål og har allerede passert 100 scoringer. Dessverre klarte ikke Nes IBK å stille lag pga stort fravær.

Nes IBK avslutter årets sesong 23.mars, hjemme mot Holeværingen. 3.plassen er allerede sikret,  men det gjelder å avslutte en god sesong med stil 🙂