Mye postivt tross nytt Haga-tap

Bedring tross nytt tap for Trond Rasmussen og hans Haga

Haga har slitt med å finne tilbake seiersoppskriften og stod med fire strake tap før møte med serieleder Bøn. Ett lag de tapte hele 10-1 for i våres.

Haga – Bøn 0-5 (0-3)

Odd Vinje sine gutter tok med seg den gode innsatsen fra det sure 4-5 tapet mot Hauerseter 2 i forrige serierunde inn i denne matchen. Kampens eneste målsetning var alikvel å å unngå tosifret baklengs og dermed gjøre det bedre enn sist gang lagene møttes.

Bruntrøyene fikk en tøff start på oppgjøret med en i fleisen allerede etter 6 minutters spill. Målscorer for Bøn var Adrian Dalseth Lexberg. Heldigvis fortsatte ikke målene å renne inn i samme fart, men det skulle bli et par til før lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene. Kristian Jensen doblet ledelsen etter halvspilt omgang, og Dalseth Lexberg la på til 0-3, fem minutter senere.

Halverte antall innslupne mål fra våroppgjøret

Etter 49 minutter var det dags for 0-4 ved Morten Dønnum Haugen. Dagens siste mål kom etter en times spill ved Jørgen Olsen. Haga kom  også til noen ok målsjanser, men ballen ville ikke inn.

Femmålstap for serielederen viser at Haga-gutta er på bedringens vei. Trener Odd Vinje sier til Haga sin facebookside at han er fornøyd med innsatsen og ikke minst at de klarte å halvere målene imot.

Haga ligger helt sist på en 10. plass med 6 poeng, men det er kun tre poeng opp til Løvenstad 2 på 7.plass.

Neste kamp for Haga er onsdag 28.august, hjemme mot Fet 3

Haga stilte med følgende lag: André Lefstad, Sebastian Olsen, Christoforos Arhontidis, Robin Amundsen, Håvard Kvinge,Espen Thorvaldsen, Thomas Amundsen, Christian Kortoe Wood, Trond Rasmussen, Jan-Ivar Olsen og Håkon Vestmo.

Benken: Morten Dale, Sondre Aksnes, Per-Kristian Løkken, Daniel Aleksander Kristiansen Møllegaard, Glen-Cato Grasmo og Henning Lucifer Hofoss Frostrud