Nes Falcons Gutter 16 år med herlig snuoperasjon

Nes Falcons

OABR gutter 16 år 1.divisjon    Nes Falcons – Nittedal  7-6 (1-4,5-1,1-1)

Nes Falcons fikk en marerittstart på kampen. Nittedal tok en tidlig ledelse og satte inn ytterligere tre kjappe før hjemmelaget reduserte like før førsteperioden var over. Målet ga Nes Falcons gutta en kjempeinspirasjon og det var et heltent lag som inntok parketten i den midterste perioden. Det gikk bare to minutter før Felix Mobech Mellum reduserte til 2-4.  Joans Dokken Skogholt, Magnus Hansen Øverby og Kristian Thode Hegge fulgte opp med hver sin scoring. Dermed hadde vertene snudd 1-4 til 5-4. Lagene scoret ett mål hver før de tok fatt på den siste perioden. Nes Falcons startet tredjeperioden med en spiller mer fordi en Nittedal-spiller pådro seg en tominutter rett før pausen. Dette utnyttet Kristian Thode Hegge med å øke til 7-5. Nittedal klarte å slå tilbake en gang, men nærmere en 7-6 kom de aldri og Nes Falcons-gutta kunne juble for en knallstart på årets sesong.

Nes Falcons stilte med følgende lag: Oliver Even Hoel, Kristian Thode Hegge (3+2), Jonas Dokken Skogholt (1+1), Jon Aleksander Olsen Holmquist (1+0), Oliver Even Hoel, Sander Åserudseter Dystland (0+1), Felix Mobech Mellum, Daniel Dokken Skogholt; Casper Nilsen Veidahl, Magnus Hansen Øverby (1+0)