Nes Falcons med borteseier

Gjerdrum – Nes Falcons 5-7 (3-3,0-2,2-2)

Etter å ha levert strålende resultater i en lang periode, gikk Nes Falcons på en liten smell i forrige serierunde. Det var derfor en revansjesugen gjeng som reiste til Gjerdrum for å reise kjerringa.

Det ble en jevnspilt første periode hvor lagene fulgte hverandre. Martin Lerdahl sendte bortelaget opp i 0-1 og 1-2, før Gjerdrum slo tilbake med to scoringer. Eirik Skallerud Lunder satte omgangens siste mål, slik at lagene kunne gå i garderoben med 3-3.

Seks minutter ut i midtperioden sendte Mårthen Roland Hedberg gjestene på nytt opp i ledelsen. Samme spiller la på til 3-5, som også holdt seg perioden ut.

I den siste perioden reduserte hjemmelaget til 4-5, men Nes Falcons gikk rett opp i angrep og økte til 4-6 ved Mårten Roland Hedberg på assist fra Martin Lerdahl. Ti minutter ut i perioden satte Simen Utne inn gjestenes sjuende mål for dagen. Gjerdrum reduserte en gang og fikk i tillegg muligheten på et straffeslag. Henrik Ringnes Larsen i Nes Falcons-buret reddet, og bidro til at bortelaget holdt unna i sluttminuttene og vant kampen 5-7.

Nes Falsons spiller neste kamp lørdag 14.mars, hjemme mot HSIL 2

Nes Falcons stilte med følgende lag: Henrik Ringnes Larsen, Sondre Dyre, John Magnus Bakken, Martin Lerdahl, Simen Utne, Andre Bødker, Eirik Skallerud Lunder, Severin Skjæret, Mårthen Roland Hedberg og Geir Årnes