Nes Falcons med storseier

Akerselva 4 – Nes Falcons 2-8 (1-3,0-4,1-1)

Nes Falcons tok søndag turen til hovedstaden og møte med tabellnabo Akerselva 4. Ett lag som stod med to seire av to mulige. Bygdas eneste innebandyklubb sto på sin side med fire poeng på sine tre første matcher.

Etter stortapet for Nor 92 2 i forrige serierunde, var det tid for å reise kjerringa mot Akerselva 4. Og det startet også veldig bra med 3-1 ledelse etter første omgang. Mårthen Roland Lerdahl scoret det første og tredje, mens Martin Lerdahl stod for det andre målet.

I andre omgang viste Nes Falcons klasse og avgjorde matchen til sin fordel. Etter drøye fire minutter satte Roland Lerdahl inn sitt tredje og Nes sitt fjerde for dagen. Så satte John Magnus Bakken, Simen Utne og Martin Lerdahl inn de tre neste slik at nesbuene kunne gå i garderoben før den siste omgangen med en komfortabel 7-1 ledelse.

I den siste omgangen scoret lagene hvert sitt mål slik at sluttresultatet ble 8-2 til Nes Falscons. Bortelagets mål ble satt inn av Simen Utne på pasning fra John Magnus Bakken.

Med seieren klatret Nes Falcons forbi Akerselva 4 og opp på 4.plass.