Nes Falcons slo Lørenskog på bortebane

Nes Falcons

3.divisjon  Lørenskog – Nes Falcons 5-2 (0-0, 0-3,2-2)

Nes Falcons tapte seriepremieren mot Nittedal med et mål, men den kampen hadde gutta lagt bak seg da de søndag tok turen til Kjennhallen og møte med Lørenskog.

Etter en målløs første periode, tok det bare tre minutter før Severin Skjæret fant Kristian Thode Hegge, som sendte bortelaget i ledelsen 0-1. Noen minutter senere satte Robin Rognerud inn 0-2 og etter et drøyt kvarter var det dags for 0-3 ved Jørgen Aaserud.

En komfortabel tremålsledelse til pause, ble til ettmålsledelse seks minutter ut i tredjeperioden, etter to kjappe scoringer av Lørenskog. Kampen stod og vippet da Jørgen Aaserud satte inn Nes Falcons sitt fjerde mål for dagen med tre minutter igjen å spille. Like før slutt så fastsatte Simen Utne sluttresultatet til 2-5 etter fint forarbeid av Mårthen Roland Hedberg.

Neste Kamp for Nes Falcons er 13.november, borte mot Fjerdingby

Nes Falcons stilte med følgende lag: Henrik Ringnes Larsen, Sondre Dyre, Truls Frogner, John Magnus Bakken, Kristian Thode Hegge (1), Robin Rognerud (1), Andre Bødker, Kristian Engeflaen, Jørgen Aaserud (1), Martin Lerdahl, Severin Skjæret, Simen Utne (1), Jonas Thoresen Rønold, Mårthen Roland Hedberg, Jørgen Aaserud Westvang (1) og Eirik Skallerud Lunder