Nes Falcons startet med seier

Nes Falcons

5.divisjon Fet 2 – Nes Falcons 1-3 (0-0,0-1,1-2)

Etter en målløs første omgang, tok det bare fire minutter av midtomgangen mellom Fet 2 og Nes Falcons før bortelaget tok ledelsen. Målet kom etter at Jonas Dokken Skogholt fant Martin Lerdahl, som satte den ballen i nota. Stillingen holdt seg til to minutter ut i den tredje omgangen. Da var det Lerdahl sin tur til å ta på seg servitørrollen og passe ballen til Mårthen Roland Hedberg, som doblet ledelsen. Halvveis ut i omganen var det dag for 0-3 ved Simen Utne. Helt på tampen av oppgjøret reduserte Fet 2 til 1-3, men nærmere enn det kom de aldri og Nes Falcons kunne juble for en super start på årets sesong.

Neste kamp for Nes Falcons er lørdag 4.november, hjemme mot Frogner

Nes Falcons stilte med følgende lag: Henrik Ringnes Larsen, John Philip Saville, Casper Nilsen Veidahl, Geir Årnes, Jon Alexander Olsen Holmquist, Martin Lerdahl (1+1), Simen Utne (1), Jonas Dokken Skogholt (0+1), Kristian Thode Hegge, John Einar Luther, Felix Mobech Eriksson og Mårthen Roland Hedberg (1+1)