Nes Falcons vant jevnspilt kamp

Nes Falcons – Gjerdrum 5-4 (0-1, 4-1,1-2)

Nes Falscons spilte lørdag sin andre kamp for sesongen da de tok imot Gjerdrum til kamp i Neshallen. Gjestene stod med to strake tap, men var frekke nok til å ta ledelsen 0-1. Dette resultatet holdt seg til 8:41 ut i andre omgang, da utlignet Martin Lerdahl til 1-1 etter pasning av Mårthen Roland Hedberg. Et minutt senere sendte Simen Utne hjemmelaget i ledelsen og etter 12:03 økte Eirik Skallerud Lunder til 3-1. Et kvarter ut i andre omgangen reduserte gjestene til 3-2, før duoen Lerdahl/Roland Hedberg nok en gang var frempå med en scoring.

Lagene gikk inn i den 3.omgangen med 4-2 ledelse til Nes Falcons, men i den siste omgangen skulle bortelaget komme sterkt tilbake.Med to scoringer etter 8:35 og 11:50 var lagene plutselig like langt. Heldigvis hadde vertene det lille ekstra som skulle gi laget seieren. Ett snaut minutt etter at Gjerdum utlignet, fant Simen Utnes dagens toppscorer, Martin Lerdahl, som satte inn sitt tredje for dagen og lagets femte mål. Flere mål ble det ikke og Nes Falcons kunne dermed slippe jubelen løs for sesongens første seier.