Nes Falcons veteranlag med solid seier over Fet.

Fet – Nes Falcons 0-4 (0-0,0-1-0-2)

Nes Falcons veteranlag stod foran helgens kamp mot bunnlaget Fet med fire poeng på de fire første serierundene. Gutta reiste til Eika Fet Arena med stor tro på å reise hjem igjen med sekken full av poeng. Første omgangen forble målløs, men ett minutt ut i andre omgangen serverte Are Troli ballen til Niklas Eriksen Berg, som satte inn omgangens eneste nettkjenning. I den tredje og siste omgangen løsnet det imidlertid for Nes-gutta.  Thomas Miguel Eriksson doblet ledelsen etter fire minutter på pasning fra Troli. Med seks minutter igjen å spille satte Niklas Eriksen Berg inn sitt andre mål for dagen på pasning fra Per Arne Steinsland og rett etterpå fastsatte Jan-Erik Andresen sluttresultatet til 0-4. For tredje gang i kampen så kom var det kaptein Are Troli som var nest sist scoringen.

Nes Falcons tok dermed sin andre seier for sesongen og ligger med det midt på tabellen. Neste kamp er 5.mars, hjemme mot Bækkelaget

Nes Falcons stilte med følgendelag: Geir Gustav Lund, Niklas Eriksen Berg (2+0), Per Arne Steinsland (0+1), Are Troli (0+3), Even Andre Karlsen, Andre Bødker, Joakim Andersen, Tomas Miguel Eriksson (1+0), Jan-Erik Andresen (1+0) og Petter Håkelien