Nes Falscons på andre plass etter ny seier

Nes Falcons

Nes Falcons – Fjerdingby 2 7-2 (2-0) (4-2) (1-0)

Nes Falcons er virkelig i siget om dagen. Lørdag tok de i mot tabellnabo Fjerdingby 2 til kamp i Neshallen. Med seier der ville de innta 2.plassen bak suverene Nor 92 2.

Sju minutter ut i matchen sendte Mårthen Roland Hedberg hjemmelaget i ledelsen på pasning fra Simen Utne. På tampen av første omgang doblet sistnevnte ledelsen til 2-0.

3:45 ut i andre omgang økte Hedberg til 3-0, før Fjerdingby reduserte to ganger i løpet av ett minutt. Hjemmelaget svarte med å gjøre det samme. Dermed stod det 5-2 etter sju spilte minutter av andre omgangen. Først med Hedberg som satte sitt tredje for dagen, og så med Sondre Dyre. Samme spiller la på til 6-0 etter 10:31.

Det ble scoret ett mål i den siste omgangen, og nok en gang var det hjemmelaget som for den. 30 sekunder før slutt fastsatte Martin Lerdahl sluttresultatet til 7-2 til Nes Falcons, som dermed tok sin fjerde strake seier.