Nes IBK med storseier

Holeværingen – Nes IBK 6-15 (3-4, 3-6,0-5)

Nes Innebandyklubb klinket til med storseier i søndagens bortekamp mot Holeværingen. Mårthen Roland Hedberg sendte Nes IBK oppskriftsmessig i ledelsen allerede etter 36 sekunder, men hjemmelaget utlignet til 1-1 et par minutter senere. Lagene fulgte hverandre til ti minutter ut i midtperioden, så skrudde Nes IBK på turboen og tok farvel med Holeværingen. Gjestene gikk fra 5-4 til 5-10, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde de plassert 16 baller i nettet bak Holeværingen sin keeper. Sluttresultatet ble 6-15 og sesongens største seier var et faktum.

Med seieren satte Nes IBK et lite press på Drøbak/Frogn og OSI, samtidig som de befestet sin 3.plass i 4.divisjon med god margin. Laget har gjennomført en meget god første halvdel av sesongen og tar nå juleferie med stor tro på at de klarer å forsette den gode trenden også utover i 2019.

Neste kamp for Nes IBK er 19.januar, hjemme mot Akerselva 4.