Nes IBK snudde til seier i tredje omgang

Nes Falcons

Menn bredde Nes IBK mot Fjerdingby 5-4 (1-2,0-1,4-1)

Lå under med to mål  etter to omganger

Man måtte tidlig opp for å få med seg kampen mellom Nes IBK og Fjerdingby i Vormsund hallen lørdag kl 0930. Litt for tidlig for Nes-gutta, som ble liggende under 0-2 etter ti minutter spill i første omgang. Men Espen Håkelien ga håp om poeng da han reduserte til 1-2 før omgangen var ferdigspilt. I en jevnspilt andre omgang økte gjestene til 1-3, som også var resultatet før den tredje og siste omgangen.

Nes vant 3.omgangen 4-1 og kampen 5-4

Tre minutter ut i den siste omgangen reduserte Ole Martin Grøndahl på pasning fra Petter Håkelien. Dette ga hjemmelaget blod på tann og ni minutter ut i omgangen utlignet Are Troli til 3-3. Rett etterpå fikk Fjerdingby en tominutter, men med en mann mindre tok bortelaget på nytt ledelsen. På slutten av utvisningsperioden klarte Nes til slutt å utligne til 4-4 etter at Are Troli fant Espen Håkelien, som på sin side fant nettmaskene. Det mye som skjedde i denne perioden av kampen og det hele kumulerte med at Mats Thomas Pettersson satte inn 5-4 til Nes i det som skulle vise seg å bli kampens siste scoring.

Dette var Nes IBK sin fjerde seier på seks kamper. Neste kamp for laget er 2.mars, borte mot Nittedal

Nes IBK stilte med følgene lag: Geir Gustav Lund, Espen Håkelien (1+0), Andre Bødker, Niklas Eriksen Berg, Per Arne Steinsland, Are Troli (1+1), Mats Thomas Pettersson (1+0), Petter Håkelien (0+1)Ole Martin Grøndahl (1+0) og Per Morten Aarhus