Nes IK avsluttet sesongen med 6-6 hjemme mot Gruner

Nes – Gruner 3 (6-6)

Den siste seriekampen var uten betydning for seriemesterskapet, men Nes Ik hadde en plan om å kun gå på det ene tapet mot Borg tidligere i sesongen og avslutte med stil. Gruner 3 er et lag de skal slå enkelt, men de hadde for anledningen tatt med seg fire spillere fra sitt lag i 3. divisjon, så det var ett helt annet lag enn det Nes møtte da spilte borte mot de tidligere i sesongen.

Nes IK-trener Terje Kristiansen sier til Nes-Sporten at han selv hadde tenkt å spille noen bytt i denne kampen, som spillende trener, for å kunne få opplevelsen av å spille sammen med sine barn Emilie og Marcus, men det skulle vise seg å bli vanskelig.

Gjestene overrasket seriemesteren

Gruner 3 kom til Nes med skumle planer om å reise hjem med seier. De gikk tidlig opp i 0-1 ledelse. Dette ble en annen start enn hva Nes ønsket og ikke minst en situasjon de nesten ikke har følt på tidligere i sesongen, da de ofte har tatt føringen i de fleste kamper.

Heldigvis tok det ikke lange stunden før Marcus Ilseng Kristiansen utlignet til 1-1 etter etter fint fremspill av Thomas Petterson. Nevnte Petterson har vært god og viktig for laget gjennom hele sesongen.

• Men i dag s vi gjennom hele kampen at vi ikke er like ”på” som tidligere i tidligere kamper, og det faktum at vi allerede hadde vunnet serien var dessverre krøpet inn hos oss. I de to første periodene bølget spillet frem og tilbake. Gruner gikk opp til 1-2 og vi utlignet og slik fortsatte det frem til 4-4 ved pause etter 2 perioder, forteller Nes IK-treneren
  • I 3. periode hadde vi litt mere glød og prøvde å ta tak i spillet for å kunne vinne. Vi ønsket at flest mulig skal få være med og byttet også keeper før siste, og Emilie Ilseng Kristiansen kom inn i mål. Vi gikk opp til 6-4 og følte at nå har vi fått kampen dit vi ville, men Gruner reduserte til 6-5 i Powerplay og like etter utlignet de til 6-6. Vi preset på og hadde et skudd i tverligger like før slutt, men kampen ender dessverre 6-6, sier en noe oppgitt trener Terje Kristiansen til Nes-Sporten etter kampslutt.

Det var årets siste seriekamp og vi blir seriemester i 4. divisjon. Nå blir det møter angående eventuelt opprykk til 3. divisjon.