Nes IK Gutter 14 år startet med seier i lokaloppgjøret mot Ullensaker

Gutter 14 år. Ullensaker – Nes IK 0-6 (0-2, 0-4)

Etter en lang og kronglete oppkjøring med Covid 19 som den største trusselen, var det endelig klart for sesongstart for Nes IK gutter 14 år borte mot Ullensaker.

Et godt forberedt Nes IK-lag dro med seg den gode energien som er rundt klubben for tiden og var veldig klare for å klinke til fra start i lokaloppgjøret.

To kjappe ga nødvendig ro

Gjestene fikk en god start på oppgjøret og etter 7:38 var det dags for 0-1 ved Leon Amandus Hansen Aasen. Nes IK gikk rett i strupen på Ullensaker og vipps så satt den igjen, kun få sekunder etter den første pucken lå i nettmaskene bak målvakten til hjemmelaget. Målscorer denne gangen var Henry Hudson Franklin. 0-2 holdt seg ut første perioden.

Hat-trick av Marcus Aasvangen

Marcus Aasvangen ga Nes IK en drømmestart på andre perioden med to scoringer før det var spilt ett minutt. Erik Ludvik Nesje Christell hadde assist til begge målene. Med 0-4 i bagasjen var seieren langt nede i lomma, og før det var spilt tre minutter hadde lagets eneste jente, Aurora Lisel Winther-Johannessen, satt spikeren i Ullensaker-kista da hun la på til 0-5. Rett før kampslutt ble Marcus Aasvangen tremålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 0-6 til Nes IK.

Nes IK stilte med følgende lag: Sverre Vangen, Steffen Inngjerdingen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Storm René Grinden, Joel Aune Arnstad, Vegard Sundheim Sandum, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Tage Gebecke Slydal, Erik Ludvig Nesje Christell, Marcus Aasvangen, Markus Skavhellen, Henry Hudson Franklin og Julian Johansen-Rognli