Nes IK ledet 2-0, men tapte

Nes IK – Gamle Oslo  4-6 (1-0,2-4, (1-2)

Nes IK har fått en god start på sesongen med to seiere på de tre første matchene, og var også favoritter da de tok imot Gamle Oslo til årets fjerde seriekamp, hjemme i Runnirinken søndag.

Gjestene stod med to strake tap og 3-18 i målforskjell, det var derfor forventet at iskrigerne fra Nes ville kjøre matchen. Det startet også oppskriftsmessig med at Nes IK tok ledelsen 1-0, som holdt seg til første periode var ferdigspilt. Hjemmelaget startet bra også i midtperioden. Økte til 2-0, men så tok kampen en ny vending. Gamle Oslo scoret tre kjappe mål, men vertene utlignet til 3-3, før bortelaget på nytt tok ledelsen før andre perioden var over.

Nes Ik kom nok en gang tilbake i den siste perioden, utlignet til 4-4, men så tok kreftene slutt og Gamle Oslo scoret to nye mål og vant kampen 4-6.

Det er rekordjevn serie, hvor alle slår hverandre. Nes Ik har slått  Skedsmo 2 og Forward SPK og tapt for Rosenhoff og nå Gamle Oslo.Neste kamp for Nes IK er lørdag 15.desember, borte mot tabellnabo Aker. De har i likhet med Nes IK vunnet to og tapt to.

8 Forward SPK 4 0-0-4 19-38 0

Mål for Nes IK: Thomas Haslie, Anders Brænden, Jørgen Arnesen, Bjørn Sverre Liknes Østby

Nes Ik Stilte med følgende lag: Ole Kristian Øistad, Jørgen Arnesen, Henrik Greeny, Mats Aleksander Henriksen, Terje Kristiansen, Vemund Knutsen, Anders Brænden, Dan-Mathias Randem Svendsen, Endre Melby, Steinar Myrvang, Simen Knutsen, Srogoncik Knutsen og Thomas Haslie