Nes IK med imponerende seier

Nes Ik fortsetter fremgangen

Kun to dager etter at Nes IK overrasket alle med å ta et sterkt bortepoeng mot serietoer Bøler, møttes lagene igjen i Runnirinken søndag. Etter fredagens kamp meldte Bøler på sin hjemmeside at de gjorde alle feil det er mulig å varte opp med. Det var undervurdering, vaksinasjon og slurv som kostet de seieren. Søndag skulle Bølertoget reise kjerringa og kjøre over bønda fra Nes. Det skulle vise seg å bli lettere sagt enn gjort……

Nes IK – Bøler 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Nes IK skriver på sin facebookside at det var bra tempo fra start. Hele første periode bølger frem og tilbake uten at noen av lagene får nettkjenning. 0-0 til pause.

Nes Ik-trener Anders Rustad gjorde noen små justeringer i pausen, noe som rask ga uttelling i form av scoring 3:46 ut i andre perioden. Mats Wikstrand satte pucken i buret, assistert av Henrik Greeny. Resten av perioden fortsetter der første periode slapp. Spillet bølger med sjanser til begge lag, men burvokterne på begge sider låste døra. Etter to perioder stod det 1-0 til Nes IK.

Lagleder Laila Johansson oppsummerte 3.perioden på følgende måte

• Som jeg med egne upartiske (jeg lover) øyne mener vi hadde ganske god kontroll på. Ja så klart hadde Bøler også sine sjanser, men ikke verre enn vår 16 år gamle burvokter Henrik Bråten kunne hamle opp med, Henrik blir i garderoben kronet med vår beste spiller og får sin første smultring for å holde nullen, Gratulerer!
  • Her står vi når det er ca 1 min igjen av kampen og “time out” kortet blir slått i bordet. Noen slagplaner fra begge lag senere droppes pucken og Bøler tar ut keeper ved første anledning som et siste forsøk på poengdeling. Vi snapper pucken Jørgen Arnesen passer til Mats Wikstrand som setter den sikkert i ei åpen Bøler kasse 2-0 tid 44:59

Artig kamp med godt tempo og mange sjanser og godt spill fra begge lag. Seieren betyr også at Nes klatret vekk fra bunnplassen.

Februar har vært en glimrende måned for Nes Ik gutta med to seiere og to uavgjorte på sine fire kamper. Nå står det to bortekamper på tur for Nes. Søndag 10.mars møter de Jar, som det bør være mulig å gi kamp til døra, før de dagen etter møter serieleder Rosenhoff til kamp.