Nes Ik med sin tredje strake seier

Fra venstre:Ole Marius Bjørnslett (6 assist) Daniel Donborn (4 mål +1 ass) og debutant U18 spiller Leon Lundsten (2 mål)

4.divisjon Jordal – Nes Ik 4-11 

Nes Ik dro til Jordal Amfi, vel vitende om at vi kom til å møte ett av de beste lagene i serien. Selv om de hadde litt frafall i troppen pga. jobb (Thomas Petterson, Joakim Sandvold, Haakon Ingvaldsen), var det også gledelig at de hadde med seg 3 nye for sesongen.

Patrik Wikstrand, en Nes gutt med erfaring fra eliteseriespill med Kongsvinger, har tatt på seg skøytene igjen. Ny var også Oscar Lantz, som er en solid forsterkning på back siden for oss. Samt at U18 spiller Leon Lundsten fikk sin debut. Nes IK trener Terje Kristiansen konstaterte at det at det at de kunne stille med 3 løper rekker og 2 back par, ble avgjørende.

Nes IK-trener forteller følgende eller som kampen:

 • Vi kom godt i gang i kampen fra start og allerede etter 3.5 minutt ledet vi 0-1 etter en scoring av Daniel Donborn. Vi kontrollerte egentlig kampen i hele 1 og 2 periode, men vi sliter fortsatt med å være litt for elegante i egen sone, som gjorde sitt til at vi fikk sjanser mot oss og skapte et unødig press i egen sone. Mot slutten av andre periode ledet vi komfortabelt 0-6, men slapp inn en redusering kort tid før pause, og gikk til garderoben med 1-6. Vårt sjette mål ble for øvrig satt inn av U18-spiller Leon Lundsten,, som gjorde en god kamp for oss. Det gjorde også keeper Jonas Breivik.
 • Før 3 periode var vi alle enige om at vi måtte gjøre det enklere i egen sone og ikke skape for mye rom for de i midtsonen. Dessverre fungerte ikke dette og 3.5 minutt inn i 3 periode er stillingen 4-6. Da tok vi en timeout. Vi gjorde noen justeringer og tok i igjen over initiativet i kampen. I det siste spilleminuttet fastsatte Daniel Donborn sluttresultatet med 4-11.

Banens beste i kampen var Daniel Donborn

Neste kamp for Nes Ik er søndag 3.desember, hjemme mot Hasle-Løren 2

Keeper: Jonas Breivik, Emilie Ilseng Kristiansen

Ute: Per Oscar Lantz, Daniel Donborn, Bjørn Sverre Liknes Østby, Bendik Halvorsen, Carl Johan Sparf, Jørgen Arnesen, Patrik Wikstrand, Steinar Myrvang, Leon Lundsten, Simen Knutsen, Michal Srogoncik, Ole Marius Bjørnslett, Dan-Mathias Randem Svendsen

Mål:

0-1 Daniel Donborn (Ole Marius Bjørnslett – Bjørn Sverre Liknes Østby)

0-2 Donborn (Bjørnslett)

0-3 Simen Knutsen (Bjørnslett – Jørgen Arnesen)

0-4 Knutsen

0-5 Steinar Myrvang (Bjørnslett)

0-6 Leon Lundsten (Carl Johan Sparf – Dan-Matias Randem Svendsen)

4-7 Randem Svendsen (Bjørnslett-Sparf)

4-8 Donborn

4-9 Patrik Wikstrand (Donborn-Bjørnslett)

4-10 Lundsten (Bendik Halvorsen)

4-11 Donborn (Bjørnslett)

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg