Nes IK med sterkt bortepoeng mot serietoeren

(Foto Laila Joansson)

Bøler – Nes Ik 1-1 (1-0,0-0,0-1)

Nes IK har etter en svak start på årets sesong tatt poeng i fire av de seks siste matchene. Fredag reiste de til hovedstaden og møte med et Bøler lag som stod med kun ett tap så langt i sesongen. Med full pott i sine utsatte kamper kan Oslo-laget toppe 4.divisjon Øst A.

Med tanke på at Nes IK fremdeles ligger helt nederst på tabellen så måtte oppgjøret med rette kunne kalles Davids kamp mot Goliat. Nesbuene har imdlertid spilt på seg selvtillit med seier og uavgjort i de to siste kampene og hadde på ingen måte gitt opp før kampstart.

Bøler tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 tidlig i første periode, en ledelse som holdt seg  til et stykke ut i tredje perioden. Da utlignet Jørgen Arnesen til 1- 1 i spill 3 mot 5. Resultatet holdt seg kampen ut og Nes IK tok med det et meget sterkt bortepoeng.

I morgen søndag 24.februar møtes lagene igjen, men denne gangen i Runnirinken.