Nes IK med storseier over Gamle Oslo

Bjørn Sverre Østby og Nes IK  feide Gamle Oslo av banen

Nes IK – Gamle Oslo 11-2 ( 3-0.3-1,5-1)

Ting har på ingen måte gått på skinner for Nes Ik i årets sesong. Laget har gått på det ene kjedelige tapet etter det andre, men den siste måneden har laget funnet litt tilbake til fjorårsformen. Nesbuene har tatt poeng i to av de tre siste matchene før helgens møte med Gamle Oslo, et lag de har slått 3-2 og tapt 3-4 for i de tidligere møtene. Søndagens møte hjemme i Runnirinken ble på ingen måte jevnt, denne dagen viste nemlig Nes IK-spillerne hva som bor i laget og feide motstanderen av banen.

Hjemmelaget fikk kampen tidlig inn i sin bane og ledet 3-0 etter den første perioden. Laget fortsatte å sette tre pucker i buret  bak Gamle Oslo sin sistekanse i den andre perioden. Etter to perioder stod det 6-1, men virkelig massakren kom i siste perioden da Nes IK satte ytterligere fem nettkjenninger mot gjestenes ene. Til tross for at laget vant hele 11-2, ligger laget fremdeles nederst på tabellen, men det er nå kun to poeng opp til Forwards SPK og tre til Gamle Oslo.

Neste kamp for Nes IK er 22.februar, borte mot Bøler.