Nes IK opp på 5.plass

Gamle Oslo – Nes IK 3-8 (0-1,1-2,1-5)

Nes IK tok sin andre strake seier da de søndag slo tabellnabo Gamle Oslo med 3-8. Nesbuene startet best og kunne gå til pause med 0-1 ledelse etter scoring av Endre Melby etter 14:41.

Gamle Oslo utlignet til 1-1 kort tid inn i midtperioden, men helt på tampen av omgangen puttet Christian Juel Sivesund to pucker i bak vertenes målvakt. Jørgen Arnesen hadde assist til begge målene som gjorde at Nes IK kunne gå i garderoben med 1-3 ledelse.

Det var fremdeles kamp da lagene inntok Jordal treningshall for den tredje og siste perioden. Men fem minutter ut i perioden hadde Nes Ik scoret to mål og mer eller mindre avgjort matchen. Endre Melby satte inn det fjerde etter 33:56, før Michael Srogoncik la på til 1-5 etter 35:52. Hjemmelaget reduserte til 2-5, men kampens toppscorer, Christian Juel Sivesund, tok ansvar og satte inn sitt tredje og bortelagets sjette etter 40:20. Gamle Oslo fikk et siste trøstemål før Nes avsluttet kampen med å score ytterligere to mål. Først ved Dan-Mathias Randem Svendsen, før Michael Srogoncik fastsatte sluttresultatet til 3-8 til nesbuene.

Mål. Christan Juel Sivesund 3, Michael Srogoncik 2, Endre Melby 2, Dan-Mathias og Randem Svensen

Assist: Jørgen Arnesen 4, Thomas Haslie 2, Mats Aleksander Henriksen, Vemund Knusten og Simen Knutsen

Nes IK stilte med følgende lag. Remi Aleksander Olsen, Jørgen Arnesen, Odd Arne Øye, Dan-Mathias Randem Svendsen, Endre Melby, Christian Juel Sivesund, Michal Srogoncik, Thomas Haslie, Mats Aleksander Henriksen, Vemund Knutsen og Simen Knutsen