Nes IK opp på andreplass etter komfortabel seier over Gamle Oslo

5.div Nes IK – Gamle Oslo 7-1

Avgjorde matchen med solid andre periode

I kampen mot Gamle Oslo hadde Nes-gutta god tro på seier, etter at de vant 1-10 i bortekampen, da med bare 7 utespillere. Det skal dog sies at Gamle Oslo hadde fått noen nye spillere, men Nes IK-trener Terje Kristiansen tror resultatet i åpningskampen preget laget. Gamle Oslo kom med snaue 2 rekker og Nes hadde 3, med Jonas Breivik tilbake i mål.

• Vi hadde bestemt oss for å gå ut med aggressiv forecheck og mye avslutninger på mål. Dessverre klarte vi ikke å gjennomføre helt etter planen og lot Gamle Oslo styre et lavt tempo. De byttene vi gjorde som vi ble enige om skapte vi press og fikk scoringene våre.

I første periode slet Nes med presset, men fikk en scoring etter ca 5 minutter, og økte til 2-0 etter ca.10 min, uten at de imponerte.

• Vi ble enige om at vi må øke tempoet, ha korte bytter og flere avslutninger. Vi fikk også en kjempestart på 2. periode med en praktscoring av Daniel Donborn, som fyrte av ett håndleddsskudd fra blå som gikk rett i krysset. Da var det gått 6 sekunder av perioden.

Hjemmelaget fortsatte som i 1. periode, men klarte å få scoringene og kunne gå til pause med komfortabel 6-0 ledelse. MEN de var alle enige om at det burde allerede vært tosifret.

Ting gikk ikke på skinner i tredje periode, men tok en komfortabel seier

Før 3. periode visste Nes-gutta at Gamle Oslo var slitne. Vertene hadde fremdeles tre rekker og kunne bare fortsette å kjøre på. Men på en dag da ikke alt gikk etter planen, så var det i stedet bortelaget som satte inn periodens første scoring. Nes klarte etter hvert å finne veien til nettmaskene en gang og fastsatte med det sluttresultatet til 7-1.

• Det var ikke en god kamp, men godt å vinne når vi ikke har en god dag. Det var også en viktig seier før kampene mot Aker og Rosenhoff, som vi med seire der ser ut til å kunne sikre oss 2. plass på tabellen i år, sier optimistisk Nes-trener Terje Kristiansen

Borg leder 5.divison med 14 poeng, fulgt av Nes med 10 og Aker med 9. Rosenhoff ligger på fjerde med  8 poeng, men med en kamp mindre spilt.. Neste kamp for Nes er 12.februar, hjemme mot Aker.

Banens beste  var firemålsscorer Daniel Donborn

Mål: Daniel Donborn (4), Henrik Greeny, Simen Knutsen, Dan-Matias Randem Svendsen.

Nes stilte med følgende lag: Keepere: Jonas Breivik, Emilie Ilseng Kristiansen, Utespillere: Daniel Donborn, Jørgen Arnesen, Peder Bratberg, Henrik Greeny, Dan-Mathias Randem Svendsen, Mats Henriksen, Sacarias Skoglund, Marius Benjaminsen, Joakim Sandvold, Thomas Petterson, Alexander Imerslund, Michal Srogoncik, Simen Knutsen, Mattis Karlsen