Nes IK slo serielederen 6-4

Nes Ik hadde tapt fire strake kamper da de søndag tok imot serieleder Rosenhoff til kamp i egen storstue. Til kampen hadde laget fått inn to klare forsterkninger i Sivert Tangen Harbosen og Christian Juel Sivesind fra Kongsvinger Elite. Førstnevnte har sågar U16-landskamp for Norge. Begge er 21 år og vil helt klart heve Nes Ik på alle mulige måter.

Sist gang lagene møttes tapte Nes 12-3, og etter ha gått to måneder uten seier var det ingen som forventet at Nes ville gi Rosenhoff skikkelig match, men der tok alle feil. Hjemmelaget var på fra start og tråkket skikkelig til i alle taklingene. Nes-gutta har spilt mange jevne kamper, men stort sett tapt disse. Denne gangen var en helt annen energi gjennom hele kampen. Etter tre gode perioder hadde hjemmelaget puttet pucken seks ganger i motstanderens mål, mens de selv slapp inn kun fire.

Nes Ik spiller ny viktig kamp allerede i kveld, da de møter tabellnabo Skedsmo på bortebane

Nes Ik stilte med følgende lag: Sivert Tangen Harbosen, Christian Juel Sivesind, Jørgen Arnesen, Odd Arne Øye, Endre Melby, Steinar Myrvang, Marius Benjaminsen, Michal Srogoncik, Thomas Haslie og Simen Knutsen