Nes IK-spiller Kajsa Bråten er tatt ut på J16-landslaget

Kajsa
Nes IK har fostret mange damespillere som har spilt på øverste nivå i Norge. To av dem, Emilie Ilseng Kristiansen og Linn Margrethe Aakre har også vært så gode at de har fått landskamper. Nå har klubben klart å få frem nok en landslagsspiller i Kajsa Bråten.
Nes Ik har lagt ut følgende melding på sin facebookside:
Lørdag 7. august pakker Kajsa Bråten hockey-bagen og reiser på samling med junior-16 landslaget i ishockey i Oslo. Deretter er det ny landslagssamling i Stavanger 25. til 29. august. Kajsa spiller til vanlig sammen med gutta på u-15 laget til Nes IK, som trenes av Per Myrvang. I tillegg er hun en stor inspirasjon for de andre jentene som spiller hockey i Nes.
Jørgen Arnesen, som er sportslig leder i klubben, kjenner Kajsa og har følgende beskrivelse av henne som spiller og person:
– Som spiller er hun ekstremt sterk på skøytene. Hun har fantastisk skøyteteknikk og har en herlig innstilling til all type trening. Som person er hun allsidig, ydmyk og disiplinert. Kajsa er snill, hyggelig og høflig. En flott representant for Nes IK.
Bildet er tatt på Nes IKs sommerhockey-skole i juni. Vi gratulerer med plassen blant Norges beste, unge hockeyspillere.
Følgende damespillere fra Nes IK har spilt på øverste nivå i Norge:
Elin Myrvang (Lørenskog), Kristin Sørby (Lørenskog), Emilie Ilseng Kristiansen(VIF, Hasle Løren), Emma Kvello (Hasle Løren), Linn Margrethe Aakre (Vålerenga, Grüner), Thea Ramsrud Johansen (Vålerenga) og Torunn Pedersen (Jordal).
Denne artikkelen er sponset av
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg