Nes IK spilte uavgjort i bunnkampen

Forwards SPK – Nes IK (1-0,0-3,1-0)

Nes IK spilte tirsdag en meget viktig bunnkamp borte mot Forward SPK. Nes lå foran oppgjøret helt nederst med 3 poeng, og hadde 4 poeng opp til Forwards SPK på plassen over. Med tap ville nok det det helt klart bli vanskelig å komme seg vekk fra bunnplassen.

Kampen ble som forventet jevn, men det var hjemmelaget som scoret periodens eneste mål og kunne med det gå i garderoben med 1-0 ledelse. I midtperioden var Nes-gutta påskrudd og vant perioden med 3-1. Dermed stod det 2-3 til Nes før den siste perioden. Dessverre viste det seg nok en gang at laget ikke holder hele kampen ut. For endte gang så mister laget en ledelse i 3. og siste periode. Forwards SPK satte en puck i goalen og reddet med det ett poeng.

Det er allikevel ting som tyder på at Nes IK er i fremgang. Laget har to uavgjorte på de tre siste matchene og møter Gamle Oslo i Runnirinken førstkommende søndag 10.februar. Et lag de har slått en gang og tapt knepent for i det andre oppgjøret. Med full innsats fra samtlige så er det lov å håpe på sesongens andre seier.