Nes IK suser videre etter å ha knust Skien med 10-2

Bildet er av 2 måls scorere Patrik Wikstrand, Jan Mikael Skog, Ole Marius Bjørnslett og Marcus Ilseng Kristiansen

Etter åtte strake seiere stod Nes Ik foran den første av tre tøffe kamper mot lagene som kjemper rett bak de på tabellen. Først ut var Skien i Runnirinken.

4.divisjon Nes – Skien 10-2   (3-0,

Nes Ik-trener Terje Kristiansen var klar over at det kom til å bli en tøff match. Han husker med gru fra det forrige oppgjør hvor ufint Skien spilte. Og ufint ble det. I løpet av matchen fikk gjestene to matchstraffer og en fem minutter for slossing.

• Vi manglet i 5 spillere i dag, inkludert Daniel Donborn som er vår poengkonge så langt, men har også fått inn en forsterkning ved Marcus Ilseng Kristiansen.

Hjemmelaget er gode om dagen og laget fortsatte den gode trenden mot Skien. Allerede etter 7 minutter ledet Nes 3-0 etter en scoring av Patrik Wikstrand og to av Ole Marius Bjørnslett. Dessverre ble sistnevnte skadet noen få minutter senere etter en ulovlig albuetakling, og spilte ikke etter dette.

Andre periode ble veldig oppstykket pga spillestilen til Skien. Det var ikke spilt mer enn ett minutt før gjestene pådro seg to matchstraffer, og like etterpå måtte nok en spiller i ”skammekroken” med en tominutter. Dermed fikk Nes spille 5 mot 3 i flere minutter. Nes var ikke så effektive som ønsket, men klarte til slutt å øke til 4-0 ved Bjørn Sverre Liknes Østby. Skien klarte etter hvert å redusere, men Nes fortsatte å presse og til slutt satte nykommer Marcus Ilseng Kristiansen inn 5-1

• Etter mye rotete spill, mye utvisninger og bråk så løsner det for oss. Og vi går opp til 9-1 før pause. En periode som var preget av et Skien lag som var kun ute etter å bråke og være ufine, forteller en noe oppgitt Nes IK-trener til Nes-Sporten
  • Før 3 periode ønsket vi å kjøre på for å få så mange mål som mulig, men en 9-1 ledelse gjør at vi senker tempoet. Vi øker omsider til 10-1, men slipper også inn ett mål slik at sluttresultatet blir 10-2.
  • Det var en deilig seier. Samtidig spilte Borg 7-7 i sin kamp, noe som kan bli avgjørende for pss. Neste kamp er hjemme mot Nordstrand. Ett meget godt lag, så det kommer til å bli en god hockey kamp i Rinken førstekommende søndag kl. 18.00, sier en optimistisk Terje Kristiansen til Nes-Sporten etter lagets niende strake seier.

Nyervervelsen Marcus Ilseng Kristiansen scoret to og hadde en assist, og viste at han kommer til å bli en viktig spiller i tre siste matchene som gjenstår av årets sesong.