Nes Ik tapte viktig kamp, men håpet om 2.plassen lever fremdeles

5.div Nes IK – Aker 3-4 (1-1, 1-3,1-0)

Kampen mot Aker, som var siste hjemme kamp i år, var en svært viktig kamp for Nes IK, som med seier mer eller mindre ville være sikret en 2.plass. Selv ett poeng ville hjulpet godt.

Styrte kampen i første periode, men måtte nøye seg med 1-1

Nes IK-trener Terje Kristiansen forteller at de møtte et Aker-lag som i utgangspunktet skal vinne over, særlig med tanke på stallen de besitter nå.

• Med 13 spillere så skulle vi ta de på intensitet og aggressivitet i offensiv sone. I første periode spiller vi helt ok, og styrer spillet. Kanskje ikke fullt så aggressivt som vi ønsket, men likevel ok. Vi tar ledelsen 1-0 ved Daniel Donborn.
  • Men det er en kamp med mye slurv fra vår side. Unøyaktige pasninger og pasninger på tvers i egen sone gjør at vi skaper målsjansene for Aker og de får sin utligning. Helt ufortjent. En god Aker keeper gjør også sitt til at vi må nøye oss med 1-1 til pause.

Svak andre periode avgjorde matchen

Inn i 2. periode gjorde hjemmelaget ingen endringer, men ble enige om å sikre spillet og unngå unøyaktighet, men de endte dessverre opp med å gjøre nettopp dette. Aker blir invitert i kampen. De takker og bukker og setter tre mål og går i garderoben før den siste perioden med 1-4 ledelse, etter en dårlig periode fra Nes sin side.

Vant tredje periode, men tapte kampen

I 3 periode finner Nes tilbake til spillet fra første periode, men nå også med større aggressivitet. Aker har også sine sjanser, men hjemmelaget fører kampen og burde sette flere sjanser, men klarer ikke å få den utløsende 2-4 scoringen før det har gått 13 minutter av siste periode, og da hadde de tatt ut keeper.Nes fortsatte å presse, men dessverre kom ikke 3-4 målet før det kun er igjen 1 sekund av kampen, som gjør sitt til at kampen ender med et surt ettmålstap.

• Vi har fortsatt mulighet til å ta 2.plassen på tabellen, med den forutsetning at Borg vinner sine gjenværende kamper og vi må slå Rosenhoff med 4 mål eller mer .og helst ikke slippe inn mer enn 3 mål i den kampen. Den spilles på Joral Amfi 1 mars kl. 20.30 – for de som ønsker å komme å se, sier en optimistisk Terje Kristiansen avslutningsvis.

Mål: Daniel Donborn (2), Dan-Mathias Randem Svendsen

BB: Daniel Donborn

Laget: Keeper: Jonas Breivik, Emilie Ilseng Kristiansen. Ute: Steinar Myrvang, Peder Bratberg, Joakim Sandvold, Mattis Karlsen, Simen Knutsen, Mats Henriksen, Thomas Petterson, Jørgen Arnesen, Dan-Mathias Randem Svendsen, Daniel Donborn, Alexander Imerslund og Marius Benjaminsen