Nes IK topper tabellen etter tre matcher

Nes IK sitt herrelag i 5.divisjon har fått en god start på sesongen og leder tabellen etter tre spilte kamper. Vi har fått en fin oppsummering fra lagets trener Terje Kristiansen

11.11.21  Kamp 1: Skedsmo 2 – Nes Ik 6-6 (1-3, 2-0, 3-3)

Laget Serieåpnet med bortekamp mot Skedsmo 2.

• Dette er en kamp vi burde vinne, men det faktum at det er neste 2 år siden forrige kamp ble spilt preger kampen for begge lag. Vi tar ledelsen og er det beste laget, men slipper Skedsmo inn i kampen og før den siste perioden så leder de 6-3.  Vi kommer godt i gang i den tredje perioden og klarer å sette press på de. Skaper mye sjanser og får til slutt betalt for det. Vi kjemper oss til 6-6 og vi var nærmere en 6-7 seier en det Skedsmo var. 1 poeng i første kamp. BB Sindre Hovland.

28.11.21 Kamp 2: Nes IK – Hasle-Løren 3  10-2 (4-2, 5-0,1-0)

Søndag var det duket for årets første hjemmematch i Runnirinken.

• Vi har nå fått inn Jere Rajala i stallen og han setter preg på matchen etter ca 15 sekunder, hvor han scorer 1-0 på volley. Dette satte også standarden på kampen. Vil vel si at HL3 var ett bedre lag enn Skedsmo 2, men vi hadde 3 rekker og spilte en god kamp med fart og trykk i deres sone. De kom på noen farlige sjanser, men også Jonas Breivik i mål gjorde en god kamp. Det ble egentlig aldri veldig spennende og vi vinner komfortabelt 10-2. BB Jere Rajala.

01.12.21  Kamp 3: Aker – Nes IK  5-8 (3-4,1-0,1-4)

I den tredje kampen møtte de et Aker lag som jaget sin første seier for sesongen.

• Vi hadde en litt tynn stall for en sen onsdagskveldkamp i Løren hallen. Vi stiller med 2 rekker mot ett lag vi skal slå. Dessverre kommer vi bakpå og ligger under 3-0 etter 7-8 minutter. Vi klarer heldigvis å heve oss. Bruker farten vår til å snu perioden, og går til pause med ledelse 3-4. Andre periode er jevnspilt og Aker klarer å få en redusering sånn at vi går til pause på 4-4. I 3 periode begynner vi bra og tar raskt ledelsen 4-5, men pådrar oss litt unødvendige utvisninger og må spille 3 mot 5. Dette utnytter Aker som setter 1 mål i overtall. Etter det tok vi fullstendig over og ila de siste minuttene punkterer vi matchen, setter 2 mål før vi scorer i åpent mål helt mot slutten. En ikke alt for velspilt kamp, men mye vilje så en klart fortjent seier. BB Jørgen Arnesen

Seieren betyr at Nes IK inntar tabelltoppen med 5 poeng, ett poeng foran Rosenhoff. Neste kamp for Nes Ik er søndag 5.desember, hjemme mot Gamle Oslo

Nes har stilt med følgende spillere i seriestarten: Jonas Breivik, Jere Matias Rajala, Jørgen Arnesen, Henrik Greeny, Odd Arne Øye, Dan-Mathias Randem Svensen, Endre Melby, Marius Benjaminsen, Sindre Hovland, Joakim Slettmoen Sandvold, Michal Srogoncik, Simen Knutsen og Håkon Ingvaldsen