Nes Ik topper tabellen

Nes Ik slo tilbake med storseier etter årets første tap

Nes Ik har levert en strålende sesong og topper tabellen etter fem seire, to uavgjorte og kun ett tap. De startet mars måned med å slå Aker 4-0 på bortebane før de knuste Rosenhoff med sifrene 15-3 i Runnirinken. Det var derfor store forventninger til ny storseier da lagene møttes igjen en uke senere på samme sted. Dessverre gikk rullgardina raskt ned for Nes-spillerne som gikk på sesongens første tap. Hele 5-10 vant Rosenhoff. Søndag var det dags for sesongens åttende seriekamp, også denne på hjemmebane. Motstander Aker hadde lite å stille opp mot et meget motivert og revansjesugent Nes Ik-lag som var påskrudd fra start. 5-0 etter første periode ble til 11-0 etter to perioder og da dommeren blåste av etter den tredje og siste perioden så stod det 15-1 på måltavla. Seieren betyr at laget klatrer helt til topps på tabellen, men med like mange poeng som Rosenhoff, men med en kamp mindre spilt.

Nes IK stilte med følgende tropp til matchen mot Aker: Jesper Foss og Jonas Breivik som keepere og Jørgen Arnesen, Jere Matias Rajala, Odd Arne Øye, Dan-Mathias Randem Svendsen, Endre Melby, Steinar Myrvang, Bjørn Sverre Liknes Østby, Marius Benjaminsen, Haakon Ingvaldsen og Michal Srogoncik som utespillere

Nå står to viktige kamper for tur. Først ut er bortekamp mot Hasle-Løren 3 i kveld, før de fire dager senere møter Rosenhoff, også det på bortebane.