Nes IK-trener Terje Kristiansen ser lyst på resten av sesongen

 

Nes IK vant 5.divisjon i sesongen 2021/22, men uten den største rekrutteringen å ta av, så bestemte de seg for å bli i divisjonen også i årets sesong.  Vi har tatt en prat med Nes IK-trener Terje Kristiansen som konstaterer at det har vært noen utfordringer i starten på årets sesong, men at ting ser lysere ut nå.

 • Vi mistet 5-6 spillere fra i forrige sesong og hadde en veldig tynn tropp i begynnelsen av sesongen. Vi har spilt kamper med kun 7 mann, men nå ser det heldigvis lysere ut. Det var ekstra morsomt å mønstre 15 spillere på den siste hjemmekampen før jul.

Kristiansen kan fortelle at de har fått Thomas Petterson fra Ullensaker, en spiller som er godt kjent i Nes fra tidligere sesonger, I tillegg har Jere Rajala bestemt seg for å tre på skøytene igjen etter at jobb og familiesituasjonen har gjort sitt til at han ikke alltid har vært tilgjengelig.

Gledelig er det også at klubben i løpet av den siste tiden har fått tre nye spillere fra Kongsvinger  i Nikolay Haldammen, Tobias Sørli og Peder Bratberg. Alle sammen en god forsterkning til laget. Samtidig har Sindre Hovland akkurat gjort comeback. Han er en spiller som klubben håper kan være med å bidra i kampene etter jul.

 • Vi har også hatt problemer på keeper siden, hvor Jonas Breivik er ute med skade og usikker når han er tilbake. Vi har derfor fått til en avtale med Hasle-Løren Damer Elite om dobbel lisens for Emilie Ilseng Kristiansen. Hun har allerede debutert og bevist at hun er god nok til å spille sammen med guttene. Samtidig har Mattis Karlsen gjort comeback. Han er opprinnelig keeper og har stått to kamper for oss.

Etter en litt vanskelig start på sesongen, så ser Nes IK-trener Terje Kristiansen nå lyst på resten av sesongen.

Nes IK har vunnet tre og tapt to kamper, Det betyr  at laget etter fem kamper ligger på tredjeplass. Neste kamp for er 15.januar, hjemme mot Gruner 3.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg