Nes Ik U15 åpnet 2022 med ny seier

U 15  Av B2  Nes IK – Kongsvinger 4-2 (2-2, 2-0,0-0)

Nes Ik U15 sitt lag fikk en tung start på sesongen med seks strake seiere. Så klarte de på en eller anne måte å løse koden. Det resulterte i tre seiere og en uavgjort før de fredag spilte sin første match på nesten tre måneder.

Etter en meget lang juleferie var det endelig tid for 11 seriekamp, hjemme mot Kongsvinger. Kampen var så vidt i gang da gjestene tok ledelsen 0-1. Heldigvis tok det bare litt over to minutter før Tage Gebecke Slydal fant veien til nettmaskene etter pasning fra Leon Aleksander Juliussen Lundsten. Et par minutter senere tok Kongsvinger på nytt ledelsen, men rett før første perioden var over så utlignet Auroa Lisel Winter-Johannessen til 2-2.

Fem minutter ut i andre perioden økte Vegard Sundeheim Sandum til 3-2 og ytterligere tre minutter senere satte Leon Aleksander Juliussen Lundsten inn 4-2 til Nes. Tredje perioden forble målløs. Dermed kunne Nes innkassere sesongens femte seier.

Neste kamp for Nes er 6.mars, borte mot Storhamar 2

Nes Ik stilte med følgende tropp: Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Storm René Grinden, Vegard Sundheim Sandum, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen, Tage Gebecke Slydal og Erik Ludvik Nesje Christell