Nes IK U15 feide Furuset/Grüner av banen med sifrene 6-0

Søndag møtte Nes IK sitt U15-lag Furuset/Grüner til seriekamp 🏒 Før kampen ble det avholdt en markering med ett minutts applaus til minne om Per Myrvang ❤️
Det ble en sterk 6-0 seier til Nes – noe Per garantert hadde vært stolt av!

Nes IK U15 mot Furuset/Grüner  6-0  (1-0,2-0,3-0)

Etter en varierende start på årets sesong har U15-laget til Nes IK nå endelig fått dreis på resultatene. I forrige serierunde ble det 1-1 mot serieleder Comet, noe som ga laget en bra dose selvtillit før søndagens hjemmekamp mot Furuset/Gruner. Da lagene møttes i Furuset Forum i oktober, stakk Oslo-laget av med seieren 6-4. Fra den kampen tok gutta med seg at de vant siste perioden 2-0.

Denne gangen kom Nes best i gang og etter fem minutter sendte Vegard Sundheim Sandum en fin pasning frem til Leon Amadeus Hansen Aasen, som sendte hjemmelaget i ledelsen med periodens eneste scoring.

I midtperioden satte Nes IK inn ytterligere to pucker i nettmaskene og ledet med det 3-0 etter to perioder. Målscore for Nes var Erik Ludvig Nesje Christell og Leon Aleksander Juliussen Lundsten.

Nes fikk en pangstart på tredjeperioden med scoring allerede før de var spilt ett minutt. Denne gangen var det Storm René Grinden som passet til Tage Gebecke Slydal, som satte inn vertenes fjerde mål. Sju minutter ut i perioden økte Leon Amadeus Hansen Aasen til 5-0 på pasning fra Marcus Aasvangen. Like etterpå fastsatte Aasvangen sluttresultatet til 6-0 til Nes IK.

Neste kamp for Nes IK U15 er tirsdag 30.novmeber, borte mot Kongsvinger

Nes IK stilte med følgende lag: Sverre Vangen, Leon Amadeus Hansen Aasen, Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Storm René Grinden, Vegard Sundheim Sandum, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen, Tage Gebecke Slydal og Erik Ludvig Nesje Christell