Nes IK U15 med sterk seier over serielederen

Nes IK U15 har spilt to kamper den siste uken og kommet godt fra begge kampene. Den første ble spilt onsdag 16.mars, hjemme mot Storhamar 2.

Nes IK – Storhamar 3-2 (1-0,1-2,1-0)

Nes Ik sin eneste jente, Aurora Lisel Winther-Johannessen, var on fire og sendte hjemmelaget i ledelsen et lite stykke ut i første periode. Seks minutter ut i andre perioden vartet Leon Amandus Hansen Aasen frem med en fin pasning til Aurora, som doblet ledelsen.

Gjestene fra Storhamar svarte med redusere kort tid etter og ytterliggere tre minutter senere så utlignet de til 2-2, som holdt seg perioden ut. Hjemmelaget, som tapte 0-1 sist gang lagene møttes, hadde ingen planer om å tape denne gangen. Fire minutter ut i den siste perioden gjorde Erik Ludvig Nesje Christell det meste selv og sendte Nes IK opp i 3-2, som også skulle vise seg å bli kampens siste scoring. Dermed hadde Nes-krigerne fått sin revansje.

Nes IK stilte med følgende lag. Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen (0+1), Aurora Lisel Winther-Johannessen (2+0), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Vegard Sundheim Sandum (0+1), Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen (0+1), Tage Gebecke Slydal og Erik Ludvig Nesje Christell (1+0)

——————-

Nes IK – Comet 2-1 (0-1,0-0,0-2)

Søndag 20.mars var det dags for ny hjemmekamp, denne gangen mot serieleder Comet. Gjestene fra Oslo tok oppskriftmessig ledelsen tre minutter ut i første perioden. Etter målet bølget spillet frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene før helt på tampen av tredje periode. Da klarte Marcus Aasvangen å sende pucken i mål. Ett minutt senere vartet Aurora Lisel Winther- Johannessen frem med ny assist, denne gangen sendte hun pasning frem til Vegard Sundheim Sandum, som ble matchvinner med sin 2-1 scoring.

Nes IK stilte med følgende lag. Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen (0+2), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Storm René Grinden, Vegard Sundheim Sandum (1+0),  Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen (1+0),Tage Gebecke Slydal og Erik Ludvig Nesje Christell (0+1)