Nes IK U15 slo serielederen

U15  Nes IK – Narvik/Rosenborg  7-3 (1-1,2-0,4-2)

Starten på årets sesong gikk ikke helt som Nes IK sitt U15-lag hadde håpet på. Mye av grunnen må tilskrives lite istrening i forkant av seriestarten. Nå ser ting imidlertid mye lysere ut. Laget har blitt mer sammenspilte og det igjen har resultert i mange poeng de siste kampene.

Lørdag 4.desember spilte Nes IK sin tiende kamp for sesongen da laget møtte ubeseirede Narvik/Rosenborg til kamp i Runnirinken. Forrige gang lagene møttes vant Narvik/Rosenborg 7-1.

Nes IK snudde kampen

De langveisfarende gjestene tok ledelsen tidlig i første periode, men etter ti minutter slo Nes tilbake med scoring av Erik Ludvig Nesje Christell. Midtperioden ble som første, jevn og tøff, men etter hvert klarte hjemmelaget å tilrive et overtak. Nes tok ledelsen etter at Leon Aleksander Juliussen Lundsten fant Tage Gebecke Slydal, som omsatte pasningen til scoring. På tampen av perioden fant douen Markus Aasvangen og Erik Ludvig Nesje Cristell hverandre, hvorpå sistnevnte økte hjemmelagets ledelse til 3-1.

Tredje strake seier

Tage Gebecke Slydal ga Nes Ik en perfekt på tredjeperioden da han økte til 4-1 før det var spilt to minutter. Narvik/Rosenborg svarte umiddelbart og etter åtte minutter scoret de nok en gang. Dermed var de kun ett mål bak. Nes hadde ingen måte tenkt å gi fra seg ledelsen, og to minutter etter gjestene scoret sitt tredje mål, satte økte Markus Aasvangen til 5-3, som minuttet senere ble til 6-3 etter scoring av lagets eneste jente, Aurora Lisel Winther-Johannessen. Like før slutt fastsatte kampens toppscorer, Markus Aasvangen, sluttresultatet til 7-3, med sin andre scoring og femte målpoeng for dagen. Seieren var Nes IK sin tredje strake seier.

Neste kamp for Nes Ik er 8. og 9. januar, borte mot Tromså

Nes IK stilte med følgende lag: Sverre Vangen, Leon Amadeus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Adrian Nicolai Sandeberg-Schjoll, Storm René Grinden, Vegard Sundheim Sandum, Leon  Aleksander Juliussen Lundsten, Markus Aasvangen, Tage Gebecke Slydal og Erik Ludvig Nesje Christell