Nes IK vant og tok en sterk 2.plass

Bildet er Steinar Myrvang og Daniel Donborn

5.div Gruner 3 – Nes 3-10 (2-5,1-2,0-3)

Nes Ik måtte vinne sesongens siste seriekamp, borte mot Gruner 3 for å komme opp på lik poengsum som Rosenhoff, men med bedre målforskjell.  Hjemmelaget stilte et noe bedre lag enn sist gang lagene møttes, men Nes-spillerne var klare for krigen.

Nes leverte varene i første periode

Trener for Nes IK, Terje Kristiansen forteller at dette var en kamp de var villige til å ofre alt for å vinne.

• Denne kampen var vi på fra første dropp og tok kommandoen i kampen. Vi var aggressive i forchekingen og hadde kontroll i midtsonen. Dette gjorde også sitt til at Gruner kom til svært få muligheter. Vi tok ledelsen etter snaue 3 minutter og ledet komfortabelt 5-2 etter første periode. En periode hvor Daniel Donborn scoret 3 mål og hadde 1 assist.

Litt rufsete andre periode, men avsluttet godt og vant kampen komfortabelt

I andre periode ble Nes spillerne for komfortable og slapp litt opp på trykket de hadde i første periode. Kampen ble mer jevn og Gruner kom til flere sjanser. Likevel gikk Nes til den siste pausen med 7-3 ledelse. I den siste perioden hadde Terje Kristiansen sitt mannskap full kontroll. Laget var tilbake der de var i første periode, scoret tre mål og vant til slutt komfortabelt 3-10

• Det var deilig med denne seieren og 2.plass i årets serie. Vi var ikke så optimistiske ved sesongstart med tynn stall, men fikk god tilvekst ila sesongen og vi ser positivt på neste sesong, hvor vi også håper på å kunne bruke av ett U18 lag i Nes som forhåpentligvis blir ett Nes/Ullensaker lag.

I dag spilte også Steinar Myrvang, i en alder av 49 år, en meget god kamp men Daniel Donborn med 5 mål og 1 assist blir BB.

BB: Daniel Donborn

Mål: Daniel Donborn(5), Marius Benjaminsen, Simen Knutsen(2), Dan-Mathias Randem-Svendsen, Alexander Imerslund

Nes stilte med følgende lag: Keeper: Jonas Breivik og Emilie Ilseng Kristiansen, Daniel Donborn, Jørgen Arnesen, Dan-Mathias Randem Svendsen, Sacarias Skoglund, Steinar Myrvang, Marius Benjaminsen, Joakim Sandvold, Thomas Petterson, Alexander Imerslund, Michal Srogonik, Simen Knutsen