Nes Innebandy vant og rykket opp til 4.divisjon

5.divisjon  Nes Falcons – Gjelleråsen/Hakadal 18-5 (5-1,9-2,4-2)

Nes Falcons hadde opprykket i sine egne hender, men da var det viktig å holde fokus på seg selv og gjøre jobben mot bunnlaget Gjelleråsen/Hakadal. Med hjemmebanefordel og kun ett tap på de tretten første matchene lå alt til rette for å ta hjem seieren og sikre opprykket til 4.divisjon.

Det eneste som kunne felle dem, var om de skled på det berømte bananskallet…….

Ledet med fire mål etter første omgang

Til tross for at det var litt nerver hos hjemmelaget, så fikk de en god start som gjorde sitt til at de kunne senke skuldrene forholdsvis raskt. Trener, manager og alt mulig mann, Martin Lerdahl, satte standarden for en strålende kamp med å sende Nes Falcons i ledelsen etter tre minutter spill. Simen Utne og Felix Mobech Eriksson fulgte opp med hver sin scoring før Lerdahl tok over showet igjen og økte til 4-0 før det var spilt seks minutter av første omgang. Lagene scoret ett mål hver før man gikk til pause. Hjemmelagets mål ble selvfølgelig satt in av Mr Nes Falcons, Martin Lerdahl.

Punkterte kampen i andre omgang

Selv om Nes Falcons ledet 5-1 til da andre omgangen startet, så føyk de ut av startblokkene i et vilt tempo. 11 sekunder var spilt da Jonas Dokken Skogholt satte in vertenes sjette. Gjelleråsen/Hakadal gikk rett i angrep og reduserte til 6-2 og målene fortsatte å renne inn i starten av omgangen. Etter to minutter og førtiseks sekunder var stillingen 8-3. Nærmere enn det kom aldri gjestene og før den siste omgangen var stillingen 14-3.

Avsluttet kampen og sesongen med stil

All nerve i kampen var over da lagene tok fatt på den tredje omgangen. Seieren og opprykket var i boks, nå var det bare å avslutte årets sesong med stil. Lagets eneste jente, Marte Kristine Jevne Bergersen  la på til 15-3 og selv om gjestene fikk være litt mer på moroa i omgangen, så avsluttet Nes Falcons også kampen  best. Felix Mobech Eriksson  scoret sitt lags 17.mål, før kampens profil, Martin Lerdahl avsluttet en strålende sesong med å fastsette sluttresultatet til 18-5.