Nes Innebandyklubb G16 klinket til med storseier over Holmlia

Nes Falcons

G16  Nes – Holmlia  10-4 (3-1,3-0,4-3)

Nes Innebandyklubb sitt G16-lag stod med en seier og ett tap før lørdagens hjemmemøte med Holmlia. Gjestene fra Oslo stod uten poeng, men scoret kampens første mål etter 8 minutter. Målet gjorde sitt til at vertene våknet og tok tak i kampen. Etter 12 minutter utlignet Sander Åserudseter Dystland til 1-1 og minuttet senere sendte Kristian Thode Hegge hjemmelaget i ledelsen. Like før første perioden var over så satte Magnus Hansen Øverby inn hjemmelagets tredje mål, slik at de kunne gå i garderoben med 3-1 ledelse.

Lekte seg i første periode-avgjorde matchen i andre periode

Nes hadde nå fatt kampen inn i sin bane og fortsatte å kjøre over Holmlia i midtperioden. Felix Mobech Eriksson, Magnus Hansen Øverby og Casper Nilsen Veidahl scoret hvert sitt, som gjorde sitt, til at de opparbeidet seg en ledelse på hele 6-1, før de tok fatt på den tredje og siste perioden.

Cruiset inn til storseier

Tredjeperioden ble en transportetappe. Seieren var i boks, men gutta var ikke ferdige med leke seg med motstanderen. Daneil Thode Hegge satte inn omgangens første mål da han økte til 7-1 etter ett minutt. Rett etterpå fulgte Kristian Thode Hegge opp med å øke til 8-1, før Magnus Hansen Øverby satte inn hjemmelagets niende mål før det var spilt fem minutter av den siste perioden. Holmlia utlignet så til 9-2, men Nes var ikke helt ferdigscora, de skulle rekke en scoring til slik at de kom opp i tosifret. Casper Nilsen Veidhal vartet opp med sin andre assist for dagen da han fant Daniel Thode Egge som økte til 10-2. Helt på tampen av oppgjøret  satte Holmlia inn to trøstemål, men det ble med det og Nes-gutta kunne juble for en meget komfortabel 10-4 seier. Magnus Hansen Øverby ble toppscorer med 3 mål, mens Jonas Dokken ble assistkonge med like mange assist.

Nes stilte med følgende lag: Oliver Even Hoel, Kristian Thode Hegge (2), Jonas Dokken Skogholt, Daniel Thode Hegge(2), Sander Åserudseter Dystland(1), Felic Mobech Eriksson(1), Markus Maardu Mellum, Casper Nilsen Veidahl(1) og Magnus Hansen Øverby (3)