Nes Innebandyklubb med fem strake seiere

Ellingsrud 2 – Nes Innebandyklubb 8-12 (5-4,1-6,2-2)

Etter å ha startet sesongen med to tap på de fire første matchene så har det virkelig løsnet for Nes Innebandyklubb. Laget tok lørdag sin femte strake seier da slo Ellingsrud 2 med 12-8 på bortebane.

Nes stod med den berømte nisselua i hånda i startet av matchen og ble hardt straffet for det. Da kampuret viste 3:27 så ledet Ellingsrud2 allerede 3-0. Da våknet Nes og snudde 3-0 til 3-3, før hjemmelaget igjen scoret må mål. Etter første periode stod det 5-4 til Ellingsrud2.

I andre perioden løsnet det offensivt for gjestene fra Nes. Laget fikk flyt i spillet og målene rant inn. 5-4 ble til slutt til 6-10 i favør Nes Innebandyklubb. Bortelaget punkterte kampen med to scoringer i den tredje og siste perioden, før vertene avsluttet kampen med to trøstescoringer.

Mårthen Roland Hedberg ble med sine fire scoringer kampens toppscorer.

Nes Innebandy er med lørdagens seier og en kamp mindre spilt, nå kun tre poeng bak OSI på andre plass. I neste serierunde 2.mars, møtes nettopp disse lagene til match i Neshallen.

Følgende scoret målene til Nes Innebandyklubb (assist i parentes): Mårthen Roland Hedberg 4, Simen Utne 3(1), Robin Vekne Strøm 2(1), Martin Lerdahl 1(1), Sondre Dyre1, Jonas Heimstad Furesund 1(1), John Magnus Bakken (3)Erik Røseid (1) og Simen Roterud (1)