Nes med sliteseier over et tøftspillende Skiens-lag

Jonas Brevik vartet opp med noen solide redninger da Nes Ik trengte det som mest

Skien – Nes 1-5 (1-2,0-1,0-2)

Nes IK har spilt to kamper i helgen. Lørdag tok laget turen til Skien og møte med en motstander som lå midt på tabellen

Vi møtte et lag vi ikke viste for mye om, men de har levert en del gode kamper og har en bred og god stall, konstaterte Nes IK-trener Terje Kristiansen før kampen.

Pga sykdom og jobb stilte Nes Ik med en litt tynnere stall enn ønsket. Men spillerne var tente på å fortsette den gode trenden laget var inne i.

Simen Knutsen måtte forlate banen med skade

Nes IK fikk en pangstart på matchen og allerede etter ett minutt satte Joakim Sandvold inn lagets første mål, noe som ga hele laget en god følelse. Det viste seg raskt at Skien var et lag som spilte tøft, og etter fem minutter ble Simen Knutsen taklet unødvendig hardt med det som resultat at han endte på legevakten med brist i ribbein. Han er trolig ute i 2-3 uker.

Men Nes-spillerne fortsatte å spille sitt spill og første rekka var frempå og doblet ledelsen etter at Thomas Petterson fant Daniel Donborn, som var siste mann på pucken før den føyk inn i nettmaskene. Mot slutten av perioden bølget spillet frem og tilbake og Skien fikk til slutt en redusering.

Nes Ik avgjorde da kampen vippet

Andre periode startet som første, spillet bølget frem og tilbake, men en god Jonas Breivik i Nes-buret vartet opp med flere gode redninger. Ti minutter ut i perioden fikk gjestene fra Nes straffe som Daniel Donborn satte sikkert i mål. Det var et særdeles viktig mål der man følte at det laget som scoret, ville få ekstra tenning. Og stedet for 2-2, så gikk Nes opp til 1-3.

Skien gikk hardt ut i tredje periode, men klarte ikke sette sjansene sine. Nes holdt tett bakover og satte både 1-4 og 1-5 før sluttsignalet gikk.

• Vi vinner en fortjent seier etter en ganske tøff match, hvor vi også mistet en spiller i løpet av kampen, forteller Kristiansen til Nes-Sporten etter kampslutt.

BB: Thomas Petterson