Nes Revy og Amatørteater vant Publikumsprisen på Kultur- og Idrettsgallaen

Publikumprisen

Avisen Raumnes har i en periode hatt avstemning på sin hjemmeside hvor man har hatt 12 nominerte å velge mellom. Disse var nede i tre nominerte på kveldens Kultur- og Idrettsgalla.  Disse tre var Geir Espen Haugnes Rudolfsen, Nes Revy og Amatørteater og 9-5.  Av litt over 500 stemmer, var det til slutt Nes Revy og Amatørteater som til slutt dro i land den prestisjefylte seieren.

Da prisen for første gang ble delt ut i fjor, var ikke ett øye tørt da Martin Skolbekken sitt navn ble ropt opp. I år var det latteren som kom frem da Nes Revy og Amatørteater ble ropt frem som vinnere.

 

Nes Revy og Amatørteater

I 30 år har Nes Revy- og amatørteater skapt opplevelser for barn og unge. De skaper en viktig møteplass for mange folk i ulike aldre. Nes Revy- og Amatørteater har et tilbud til alle aldersgrupper og har flere oppsetninger hvert år i Nes kulturhus.

 

 

Her følger en beskrivelse på de to andre som ikke nådde helt opp:

Geir Espen Haugnes Rudolfsen

Rudolfsen er virksomhetsleder i «Nes psykisk helse og avhengighet». Han har i en årrekke arbeidet for et godt tilbud innen psykiatrisektoren i Nes kommune. Han får skussmål som «en klok mann med hjerte for mennesker».

 9-5

Amund Engebretsen, Egil Øyri og Fredrik Høiby har skutt seg inn i podcasthimmelen med ett smell med podcasten «9-5». Etter å ha startet en podcast i Studentradioen i Bergen denne høsten har de bidratt til å sette Nes og nærområdene på kartet for alvor og har i løpet av det siste halvåret blitt hedret med Tirilprisen og interne priser i Studentradioen. De har vært en av Studentradioens største publikumssuksesser de siste årene med skyhøye lyttertall over hele landet.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg